Zuid-Limburg zet de knop aan: Energie Innovatiemarkt opent deuren voor duurzame innovaties

Locatie: SNS Expertisecentrum Maastricht!


Op 30 mei is het zover: Zuid-Limburg staat in het teken van duurzame innovaties tijdens de eerste Energie Innovatiemarkt. Tijdens dit evenement zetten we samen de stap naar een duurzame toekomst met een focus op innovatieve opwek ideeën die ons energielandschap gaan transformeren.

Deze middag draait volledig om ontmoeten en het delen van innovatieve oplossingen die ons helpen opwekken in tijden van netcongestie. We kijken uit naar jouw visie op het energiesysteem van de toekomst - een systeem dat niet alleen duurzaam is, maar ook betaalbaar, toegankelijk, leefbaar en een impuls geeft aan onze regionale economie.

Heb jij of ken jij een revolutionair idee of concept?
Kan jouw visie of project het verschil maken? Wil je met dit project op onze Energie Innovatiemarkt staan? Laat het ons weten! We bieden de ruimte aan de meest vooruitstrevende ideeën uit onze regio.

Programma
We openen de Energie Innovatiemarkt met een plenaire sessie om 15.00 waarin we laten zien wat er speelt op het gebied van energie-innovatie in Zuid-Limburg. Vanaf 16.00 gaat de markt open voor vrije inloop. 

Onze markt is een unieke combinatie tussen een inspiratiesessie en een netwerkbijeenkomst, inclusief hapjes en drankjes. Een unieke kans om in gesprek te gaan met gelijkgestemden, innovators en potentiële partners. 

Wil je met jouw idee/product/bedrijf een stand op de Energie Innovatiemarkt? Of wil je je aanmelden als bezoeker van het plenaire gedeelte? Stuur dan een mail met jouw naam en organisatiegegevens naar info@reszuidlimburg.nl. Let op: aanmelden voor het bezoeken van de markt is niet nodig.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet